sâmbătă, 11 iulie 2009

puţin exagerat, dar foarte adevărat

Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor.
Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.Intrigat intra in curte unde vede copii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul.
Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.
Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa. Era un vacarm, televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum.Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa . In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ehh ... astazi nu am facut nimic....

5 comentarii:

CORA spunea...

Ce femeie smart! Ia acum sa se apuce si el de facut curat. caci, de obicei, intr-o familie in care ambii soti lucreaza, cand revin acasa, el se uita la un meci, iar ea..se apuca de cea de-al doilea job: menajul.

gabriela spunea...

ce dreptate are,uni dintre barbati crede ca daca o femeie sta acasa ,inseamna ca nu face nimic.mi-a palacut povestea.

Cristina spunea...

:) Asta trebuie aratata tuturor barbatiilor care au impresia ca soarele se-nvarte in jurul lor.

anemarie spunea...

chiar daca e adevarat, nu e cazul tau. Tu nu ai sta niciodata cu bigudiurile in cap!

Uuoana spunea...

foarte tare:)))