sâmbătă, 5 februarie 2011

o idee de joc

Jocul rimelor

Uneori, cand nu mai stii ce sa mai inventezi pentru a stimula inteligenta celui mic, cel mai bine e sa apelezi la joc. Un joc care sa stimuleze talentul poetic e foarte potrivit. E la indemana, necostisitor si nu presupune nici un efort.
Alegeti un cuvant obisnuit si cereti-i copilului sa gaseasca mai multe cuvinte care sa rimeze.
Ex: casa, masa, plasa, clasa
soare, floare, razatoare
E un joc minunat pentru dezvoltarea vocabularului la copiii mici. Incercati-l!

3 comentarii:

Jocuri copii spunea...

Trebuie sa le captezi atentia cu jocuri,cantece si cu alte activitati care sa le starneasca interesul

Loredana spunea...

da, asa este, mereu trebuie sa le captezi atentia!

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!