luni, 2 mai 2011

DIN CE TRAIESC CELULELE DE CANCER?

DIN CE TRAIESC CELULELE DE CANCER?

Dupa multi ani de informare a oamenilor: chimioterapia este unica modalitate de a trata si elimina cancerul,Spitalul John Hopkins, in sfarsit, incepe sa ne spuna ca exista si o alta alternativa.

1. Fiecare persoana poseda celule cancerigene in corp. Aceste celule nu apar in analizele standard pana cand nu se multiplica in cateva bilioane. Cand doctorii le spun pacientilor de cancer ca nu au inca celule de cancer in corp dupa tratament inseamna ca analizele/testele nu au putut inca detecta aceste celule in marime detectabila.

2. Celulele cancerigene apar de la 6 si pana la 10 ori in viata unei persoane.

3. Cand sistemul imunologic al unei persoane este puternic acesta distruge celulele cancerigene si previne multiplicarea si formarea de tumori.

4. Cand o persoana are cancer aceasta inseamna ca are multiple deficiente nutritionale. Acest fapt poate fi genetic, ambiental, alimentational sau datorat altor factori legati de stilul de viata.

5. O forma de a combate multiplele deficiente nutritionale este schimbarea dietei si includerea suplimentelor alimentare care intaresc sistemul imunologic.

6. Chimioterapia consta in otravirea celulelor cancerigene care se dezvolta rapid, dar aceasta implica otravirea, in aceeasi masura, a celulelor sanatoase care se dezvolta rapid in maduva osoasa, intestin, etc, si poate cauza probleme mari organelor precum ficat, rinichi, inima, plamani, etc.

7. Iradierea / razele: in timp ce distrug celulele cancerigene lasa cicatrici si dauneaza celulelor sanatoase, tesutului si organelor.

8. Tratamentele initiale cu chimio si iradiere/raze frecvente reduc dimensiunea tumorilor. Tratamentul indelungat rezulta in NU doar distrugerea tumorilor.

9. Cand organismul se umple de prea multe reziduuri toxice care provin din chimio si iradiere sistemul imunologic este compromis sau distrus si, in consecinta, persoana este (sucombata) predispusa la diferite tipuri de infectii sau complicatii.

10. Chimio si iradierea pot face ca celulele cancerigene sa sufere mutatii si sa devina mai rezistente iar distrugerea lor mai dificila. Chirurgia poate, de asemenea, cauza dispararea celulelor in alte locuri din corp.

11. O maniera de a combate cancerul este de a lasa celulele cancerigene sa moara de foame prin a nu le alimenta cu mancare/produse de care au nevoie pt a se multiplica.

CELULELE CANCERIGENE SE ALIMENTEAZA CU:

A) ZAHAR: reducand sau scotand zaharul se taie/scoate un important supliment alimentar pt cancer. Substitul zaharului precum zaharina contine aspartam si este daunator organismului. Cel mai bun inlocuitor este MIEREA DE ALBINE, dar intr-o cantitate mica.
SAREA DE MASA contine chimicale care ii dau culoarea alba. O mai buna alternativa este SAREA DE MARE.
B) Reducand LAPTELE si inlocuindu-l cu LAPTE DE SOYA fara zahar celulele cancerigene de pe tractul gastro-intestinal, in special, mor de foame.
C) Celulele cancerigene se dezvolta in medii acide. O dieta bazata pe carne dezvolta un mediu acid. Cel mai indicat este sa mancam PESTE si PUI in locul CARNII DE VITA si PORC. Carnea contine antibiotice, hormoni si paraziti care sunt daunatori in special pt cei cu cancer.
D) O dieta alcatuita din 80% legume proaspete si sucuri proaspete, granola, seminte, nuci si ceva fructe ajuta corpul sa aiba un mediu alcalin. Cei 20% pot fi alcatuiti din mancare gatita incluzand fasole. Sucul de legume proaspat produce enzime vii/active care sunt foarte rapid absorbite si pot ajunge la nivel celular in 15 minute; hranesc si maresc cresterea numarului de celule sanatoase. Pt a obtine enzime active / vii incercati sa beti suc de legume proaspete si sa mancati si ceva legume crude de 2, 3 ori/zi. Enzimele se distrug la temperaturi de 40 grade Celsius.
E) Evita CAFEAUA, CEAIUL si CIOCOLATA care contine un nivel inalt de cofeina. Ceaiul verde este o alternativa mai buna si are proprietati care lupta contra cancerului. Bea apa purificata sau filtrata, apa de la robinet contine toxine si un nivel inalt de metale.
F) Proteinele din carne sunt dificil de digerat si necesita multe enzime digestive. Carnea nedigerata ramane in intestin si putrezeste transformandu-se in reziduuri toxice.
G) Peretii celulelor cancerigene sunt acoperiti de proteine rezistente.
Mancand mai putina carne se elibereaza mai multe enzime care ataca peretii de proteina ai celulelor cancerigene si permite corpului sa produca celule care omoara celulele de cancer. Unele suplimente alimentare ajuta la reconstituirea sistemului imunologic (IP6, Essiac, antioxidanti, vitamine, minerale, EFAs, etc}

IMPORTANT

1) Cancerul este o boala a mintii, corpului si a spiritului.
O gandire pozitiva ajuta bolnavul de cancer sa supravietuiasca.
Ura, ranchiuna si resentimentele pun corpul uman intr-un mediu acid si in tensiune.
Invata sa iubesti si sa ierti!!!
Invata sa te relaxezi si sa te bucuri de viata!!!
2) Celulele de cancer nu se dezvolta intr-un mediu oxigenat!
Facand exercitii fizice zilnice si respinad adanc ajuta la transportarea oxigenului la nivel celular.
Terapia prin oxigen este o alta modalitate de a combate celulele de cancer.

Spitalul John Hopkins face urmatoarele RECOMANDARI:

1) NU folositi recipiente de plastic, ambalaje de plastic sau capace din plastic in cuptorul cu microunde
2) NU puneti sticle de apa in congelator. Atunci cand incalziti intr-un recipient din plastic mancarea la microunde sau cand le puneti in congelator se elibereaza DIOXINE. Aceastea sunt o substanta chimica care produce cancer, in special cancer mamar. Dioxinele otravesc celulele corpului uman.
Aceasta informatie a circulat in cadrul Centrului Medical Militar Walter Reed.
Recent, Dr. Ed. Fujimoto, director al programului Welness al Spitalului Castle a fost intr-o emisiune televizata unde a explicat riscurile pt sanatate. El a vorbit despre dioxine si influenta negativa a acestora asupra corpului uman. A subliniat ca nu trebuie sa incalzim manacrea in recipiente de plastic la microunde, acest lucru se aplica cu precadere mancarurilor care contin grasimi. Combinatia de grasimi, temperatura inalta si plastic elibereaza dioxine care se transmit aliemtelor si in cele din urma persoanelor care o ingereaza. Doctorul recomanda folosirea recipientelor din STICLA/ YENA sau CORNING WARE, PYREX sau CERAMICA pt a incalzi mancarea deoarece se obtine acelsi rezultat, dar fata dioxine. Mancarea instant care apare la tv, cum ar fi supele instant, etc ar trebui scoase din plastic sau hartie si incalzite in recipiente din sticla.

2 comentarii:

Diana Z. spunea...

Foarte interesant!
Mi-am permis sa-l salvez, sa-l citeasca si mama, sper sa nu te deranjeze!

merci, merci!

loredana şi robert spunea...

Nu ma deranjeaza deloc.
sper sa va fie de folos!