miercuri, 2 ianuarie 2013

Anul Șarpelui de Apă

2013 este anul Sarpelui de Apa

2013 este anul Sarpelui de Apa
In zodiacul chinezesc, 2013 este anul Sarpelui de Apa. Anul incepe in 10 februarie 2013 si se incheie in 30 ianuarie 2014.
Zodiacul chinezesc cuprinde 12 zodii care poarta numele a 12 animale diferite: Sobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine si Porc. Acest ciclu se repeta la fiecare 12 ani. 2013 va fi anul Sarpelui de Apa. Pe langa Sarpele de Apa, zodiacul chinezesc aminteste de Sarpele de Lemn, de Foc, de Pamant si de Metal.
In unele mitologii, sarpele este privit ca un gardian al marilor, raurilor, lacurilor. In cultura chineza, figura sa este extrem de apreciata si respectata, datorita intelepciunii si inteligentei pe care o aduce sarpele.

In 2013, cautati-va linistea si nu luati hotarari devisive. In cariera veti avea multe succese, deoarece acesta este obiectivul pe care sarpele continua sa-l urmareasca continuu.
Orice modificari ar aparea, atat in cariera cat si acasa, nu va faceti griji. Acest semn este recunoscut pentru capacitatea sa de a se adapta la orice situatie. Se intrevede un an favorabil si armonios.
Trebuie sa invatam cum putem supravietui in conditiile raului, insa fara sa ne folosim de rau, ci de bine. Asemeni Sarpelui, care stie ca pentru a supravietui trebuie sa-si pazeasca permanent capul (care detine si cea mai temuta arma a sa – muscatura veninoasa), tot asa si Anul Sarpelui 2013 va reprezenta un an in care va trebui sa ne pazim capul si mintea. Ni se va cere sa facem eforturi de autodezvoltare, sa ne adaptam conditiilor in care traim si sa ne folosim armele pe care le avem la dispozitie: intelepciunea si inteligenta.

Niciun comentariu: